Bedrijfsfeest catering

Een bedrijfsfeest is een belangrijke gelegenheid voor uw bedrijf. Je ontmoet je collega’s en/of klanten in een gezellige en ontspannen sfeer. Om zo’n bedrijfsfeest te organiseren komt er veel bij kijken. Route 66 Mobile Diner is ervoor om deze zorgen weg te nemen. Wij zorgen ervoor dat het je personeel en klanten aan niets ontbreekt. Of je nu kiest voor een borrel of een uitgebreid diner, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Zo kunt u uw aandacht richten op de gasten en hoeft u zich geen zorgen te maken om de catering.

Catering concepten

Wij hebben diverse concepten voor ieder soort bedrijfsfeest of bedrijfsuitje. Er zijn verschillende opties om uw bedrijfsfeest tot een succes te maken. Wij wisselen graag ideeën uit om samen tot het ideale concept te komen. Gedurende het evenement kunnen wij zorgen voor lekkere gerechten, dranken, bediening, servies, bestek en glazen. Wij bouwen alles zelf op, bouwen het ook weer af en zorgen ervoor dat we het schoon en netjes achterlaten.

Locatie bedrijfsevenement

Omdat wij volledig zelfvoorzienend zijn is geen locatie voor ons te gek. Wilt u een bedrijfsfeest organiseren op de bouwplaats van uw nieuwe pand of binnen in een loods? Geen probleem. Wellicht is het wel handig om te kijken of onze mobile diner op uw locatie past. Wij hebben alle afmetingen en technische details voor u op een rij gezet.

Amerikaanse touch

Ons concept is full service American Dining. Alle gerechten van Route 66 Mobile Diner hebben in principe een Amerikaanse touch. Uiteraard kunt u verschillende kanten op qua gerechten, het is niet alleen hamburgers wat de klok slaat! Graag bespreken we met u welke mogelijkheden er zijn. Zie voor inspiratie ook onze menukaart

Professionele catering

Uw gasten worden bediend door ons professionele team. Dankzij de connectie met Van der Valk Wassenaar [linken naar ons catering concept/partners] weten we precies hoe we zo gastvrij mogelijk service kunnen verlenen. Uw collega’s, klanten of relaties een onvergetelijke tijd laten beleven is ons doel.

Bent u geïnteresseerd in onze bedrijfsfeest catering? Neem dan contact met ons op en we maken graag een afspraak om uw evenement door te spreken.