Catering voor uw evenement

Onze evenementen catering is geschikt voor diverse bijeenkomsten, evenementen en feesten. Wij nemen uw zorg weg betreft de catering van uw evenement door het verzorgen van eten en drinken. Vaak gaat er tijdens het organiseren van een evenement aan de bereiding van eten al veel tijd verloren. Maar met ons als cateraar hoeft u niet te denken aan boodschappen, koken, het uitserveren/uithalen van de gerechten of de afwas tijdens en na het evenement. Wij halen deze last van uw schouders. Op deze manier heeft u alle tijd voor de rest van de organisatie van het evenement.

Meer dan alleen eten en drinken: full service catering

Wij kunnen, naast de catering van heerlijk eten en drinken voor uw evenement, ook tenten, stoelen, tafels, licht, geluid en aankleding verzorgen. Dit doen wij onder andere in samenwerking met onze partners Party Rental Company, Maessen Tenten en Craft Sound Licht & Geluid. Aan de hand van uw wensen stellen wij een passende offerte op.

Locatie

Geen locatie is voor ons te gek, omdat wij volledig zelfvoorzienend zijn. Wellicht is het wel handig om te kijken of onze mobile diner foodtruck op uw locatie past. Wij hebben alle afmetingen en technische details voor u op een rij gezet.

Amerikaanse catering

Het concept van Route 66 is Amerikaans, dus ook onze catering is hierop gebaseerd. Uiteraard kunt u verschillende kanten op qua gerechten, het is niet alleen hamburgers wat de klok slaat! Graag bespreken we met u welke mogelijkheden er zijn. Zie voor inspiratie ook onze menukaart.

Bent u geïnteresseerd in onze evenementen catering? Neem dan contact met ons op en we maken graag een afspraak om uw evenement door te spreken.

Onze partners

Om u een full service catering ervaring te bieden werken wij samen met diverse partners.

Van der Valk Den Haag - Wassenaar

Eigenaar Jack is ook oud-directeur van Hotel Van der Valk Den Haag – Wassenaar. Met dat gegeven hebben wij een directe connectie en kunnen wij gebruik maken van hun expertise, mensen en producten.

Craft Sound Licht & Geluid

De foodtruck is uitgerust met een prachtig geluidssysteem. Mocht dit niet voldoende blijken is Craft Sound onze partner voor licht en geluid.

Maessen Tenten

Tenten en overkappingen voor elk evenement. Met Maessen Tenten als partner kunnen we elke locatie overdekken als dat gewenst is.

Party Rental Company

Partyverhuurbedrijf PRCF levert alle benodigde servies, glaswerk en overige benodigdheden. Zo grijpen we nooit mis.

Route 66 Mobile Diner

Technische details foodtruck

Lengte complete combinatie:  15 meter
Breedte foodtruck dicht: 2.75 meter
Breedte foodtruck geopend: 5.20 meter
Maximale hoogte:  4.50 meter

Gewicht complete combinatie: 20 ton

Deze lijst wordt nog aangevuld