Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Route 66 Mobile Diner is een full service catering concept [link naar seo-pagina full service catering] met een Amerikaans thema. De gerechten uit deze mobiele keuken variëren van hamburgers, hotdogs, pulled chicken tot steaks en spareribs. Daarnaast spelen we natuurlijk graag in op uw specifieke wensen. De catering kan namelijk variëren van friet en burger, luxe amuses of een meer-gangen menu.

Wij kunnen meer als alleen de hapjes en de drankjes verzorgen. Samen met onze partners kunnen wij ook de locatie aankleden zoals u wilt, denk bijvoorbeeld aan stoelen, tafels, decoratie, servies, bloemen, tenten, licht en geluid etc. Wij zorgen voor de complete opbouw van het evenement; de service gedurende het evenement en de afbouw en schoonmaak na het evenement. Ons topteam zorgt ervoor dat u en uw gasten optimaal van een geweldig evenement kunnen genieten.

Wilt u weten wat de mogelijkheden en de kosten zijn? Vraag dan een offerte aan door uw wensen op het formulier hieronder in te vullen. Wij nemen dan contact met u op en maken een offerte op maat.

Offerte aanvragen

Contact-informatie

Rijksstraatweg 825,
2245 CG Wassenaar

06-50271895

info@route66-diner.nl