Ons catering concept

Ons catering concept

Het concept van Route 66 Mobile Diner is gebaseerd op de klassieke American Dining. Niet alleen de look and feel van de foodtruck is geheel aangepast aan dit concept, maar natuurlijk ook onze hapjes en drankjes. De gerechten uit deze mobiele keuken variëren van hamburgers, hotdogs, pulled chicken tot steaks en spare-ribs. Uiteraard kunnen Jack en Piet inspelen op specifieke wensen om een evenement te doen slagen. Bekijk hier onze menukaart

Wat we doen

Route 66 Mobile Diner is een full service catering concept. Met een capaciteit voor grote groepen kunnen vanuit deze foodtruck grote gezelschappen worden bediend. De mobile diner is compleet gefaciliteerd en volledig selfsupporting op elke locatie waarvoor er geboekt wordt. De foodtruck is dus niet afhankelijk van de op locatie aanwezige faciliteiten. De truck kan letterlijk op elke plek geparkeerd worden. De luiken gaan openen en de gasten worden binnen no-time voorzien van eten en drinken. Wij zijn een uitgesproken partner voor uw bedrijfsfeest of uw evenement, op elke gewenste locatie!

Menu

Omdat Route 66 Mobile Diner een Amerikaans concept is zijn ook onze hapjes en drankjes hierop geïnspireerd. De gerechten uit deze mobiele keuken variëren van hamburgers, hotdogs, pulled chicken tot steaks en spare-ribs.  Daarnaast spelen we natuurlijk graag in op uw specifieke wensen. De catering kan namelijk variëren van friet en burger, luxe amuses of een meer-gangen menu. Dranken worden door ons in echt glaswerk geserveerd. 

Onze partners

Om u een full service catering ervaring te bieden werken wij samen met diverse partners.

Van der Valk Den Haag - Wassenaar

Eigenaar Jack is ook oud-directeur van Hotel Van der Valk Den Haag – Wassenaar. Met dat gegeven hebben wij een directe connectie en kunnen wij gebruik maken van hun expertise, mensen en producten.

Craft Sound Licht & Geluid

De foodtruck is uitgerust met een prachtig geluidssysteem. Mocht dit niet voldoende blijken is Craft Sound onze partner voor licht en geluid.

Maessen Tenten

Tenten en overkappingen voor elk evenement. Met Maessen Tenten als partner kunnen we elke locatie overdekken als dat gewenst is.

Party Rental Company

Partyverhuurbedrijf PRCF levert alle benodigde servies, glaswerk en overige benodigdheden. Zo grijpen we nooit mis.

Route 66 Mobile Diner

Technische details foodtruck

Lengte complete combinatie:  15 meter
Breedte foodtruck dicht: 2.75 meter
Breedte foodtruck geopend: 5.20 meter
Maximale hoogte:  4.50 meter

Gewicht complete combinatie: 20 ton

Deze lijst wordt nog aangevuld