Full service catering

Met onze full service catering beheren wij de hele beleving van uw evenement. Wij organiseren het evenement tot in het kleinste detail zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. U ontvangt de gasten en wij doen de rest.

Catering van a tot z

Route 66 Mobile Diner verzorgt niet alleen de hapjes en de drankjes. Samen met onze partners Party Rental Company, Maessen Tenten en Craft Sound Licht & Geluid kleden wij ook de locatie aan zoals u wilt, denk bijvoorbeeld aan stoelen, tafels, decoratie, servies, bloemen, tenten, licht en geluid etc. Wij zorgen voor de complete opbouw van het evenement; de service gedurende het evenement en de afbouw en schoonmaak na het evenement. Ons topteam zorgt ervoor dat u en uw gasten optimaal van een geweldig evenement kunnen genieten.

Locatie evenement

Onze full service catering begint met een goed gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en bedenken hier een passend concept bij. Het evenement wordt helemaal gevormd naar uw situatie en locatie. De locatie kan bijvoorbeeld bij u thuis zijn, op een feestlocatie, in uw bedrijf of op een andere locatie naar wens. In principe is geen locatie voor ons te gek omdat wij volledig zelfvoorzienend zijn. Zelfs midden in een weiland kunnen wij voor u het gaafste evenement organiseren.

Zeker weten of onze foodtruck op uw locatie kan staan? Check de technische specificaties.

Amerikaans catering concept

Wij hebben een Amerikaans concept dus hier is onze menukaart op gebaseerd. Het assortiment is daarbij erg uitgebreid. De mogelijkheden gaan van burgers met friet, luxe amuses, tot een meergangen menu, al dan niet met een Amerikaanse touch.

Deze heerlijke gerechten worden uitgeserveerd door ons professionele team. Dankzij de connectie met Van der Valk Wassenaar- Den Haag weten we precies hoe we zo gastvrij mogelijk service kunnen verlenen.

Wanneer alle wensen voor het evenement zijn verwerkt in het concept maken we een vrijblijvende offerte. Als u akkoord gaat met de offerte, gaan wij aan de slag met de voorbereidingen. Route 66 organiseert het gehele evenement tot in het kleinste detail zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. U ontvangt de gasten en wij doen de rest.

Bent u geïnteresseerd in onze full service catering? Neem dan contact met ons op en we maken graag een afspraak om uw evenement vrijblijvend door te spreken.