Over ons

Historie

Veruit de bekendste snelweg in de VS, is Route 66. Hoewel deze weg officieel is opgeheven, is de naam, Route 66 Mobile Diner en de gerechten van de Foodtruck van Jack en Piet, geïnspireerd op deze nostalgische snelweg.

Het idee voor een foodtruck was er één, maar de zoektocht in zowel binnen- als buitenland, naar alle attributen om het plaatje zo compleet mogelijk te maken was een heidens karwei. Het begon met het vinden van een geschikt voertuig die omgebouwd moest worden tot een foodtruck. Een zoektocht door heel het land, eindigde op advies van een bevriende relatie, in de aanschaf van een trekker met aanhanger op ongeveer 1 km van huis. Het kan verkeren!

Aan de hand van de afmetingen van de aanhanger werd een ontwerp gemaakt. Het genre van het interieur werd de jaren 60. Zo werd er nieuw leven geblazen in een 50 jaar oude Amerikaanse keuken. Ook de gebruikte kleuren zijn overeenkomstig met wat er in die tijd modern was. De rest van het meubilair bestaat wederom uit krukken en tafels in de jaren 60 stijl, die in een filmset niet zouden misstaan. De Foodtruck is voorzien van een bar die is uitgerust met nodige attributen en installaties. Een professionele geluidsinstallatie maakt onze rijdende keuken compleet.

Jack en Piet

Jack (oud directeur Van der Valk hotel Den Haag – Wassenaar) en Piet (oud eigenaar Herberg ’t Hoekje in Wassenaar) hebben de handen ineen geslagen voor de Route 66 Mobile Diner. Na jaren van ondernemerschap in de horeca hebben zij samen de foodtruck bedacht en gebouwd.