Mobiele catering

Je zal er misschien al eens over gehoord hebben: mobiele catering. Of misschien dat de term foodtrucks je wat meer zegt. Mobiele catering is in de afgelopen jaren razend populair geworden. Een foodtruck is een mobiel restaurant op wielen. Hierdoor is het mogelijk om allerlei soorten catering op verschillende locaties te laten plaatsvinden.

Origineel catering concept

Met onze Route 66 mobile diner foodtruck stapt u zo een klassiek Amerikaanse diner in. Een zeer origineel concept voor bijvoorbeeld uw bruiloft, bedrijfsfeest of een ander evenement. Daarnaast zijn wij volledig zelfvoorzienend. Zo is onze foodtruck voorzien van alle benodigde faciliteiten. Hierdoor zijn evenementen op elke gewenste locatie mogelijk (mits onze wagen op het terrein kan komen en past).

Privé evenementen

Het mobiele catering concept van Route 66 is in te huren voor privé evenementen. Vooraf bespreken we het aantal gasten en de wensen wat betreft hapjes, drankjes en aankleding. Wij kunnen enkele honderden personen per uur uitserveren dus de mogelijkheden zijn gigantisch, zeker ook geschikt voor kleinere gezelschappen.

Bij onze foodtrucks kun je rekenen op:

  • Goede kwaliteit van producten;
  • Ervaren, servicegerichte medewerkers;
  • Catering afgestemd naar uw wensen;
  • Volledig zelfvoorzienende foodtruck voor zowel binnen als buitenlocaties.

Uiteraard kunt u ons ook prima inhuren voor uw bedrijfsfeest!

Dus wil jij op een originele manier de catering uit handen geven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan